Routebeschrijving

De Huisartsen Spoedpost is gevestigd op het terrein van het Tergooi MC, locatie Hilversum. Bij de ingang van het ziekenhuisterrein staan wegwijzers naar de ingang van de Spoedzorg. Hier bevinden zich de Huisartsen Spoedpost en de afdeling Spoedeisende hulp (SEH).

Plattegrond - A0 ingang Spoedzorg
Via de ingang Spoedzorg (parkeren op P2, niet in de parkeergarage) komt u bij de Huisartsen Spoedpost en de afdeling Spoedeisende hulp (SEH). Bekijk de locatie op de plattegrond. 

Open plattegrond

Auto
De toegang tot het ziekenhuisterrein is vanaf de Soestdijkerstraatweg naar de Laan van Tergooi 2. Via onderstaande link naar Google Maps kiest u de juiste route.

Route naar Tergooi MC Hilversum in Google Maps

Parkeren - A0 ingang Spoedzorg
Parkeer uw auto op P2, rij dus niet de parkeergarage in maar volg de borden op het terrein. De ingang Spoedzorg is aan de achterkant van het gebouw.

Openbaar vervoer
Bel voor de actuele reistijden 0900 - 92 92 (€ 1,00/min) of check uw route op www.9292.nl.

Route naar Tergooi MC in Hilversum in 9292 OV

Fiets
Op dit moment zijn er enkel onbewaakte fietsenstallingen bij Tergooi MC. Bij beide hoofdingangen kunt u uw fiets stallen. We hebben nu (nog) geen oplaadmogelijkheden voor e-bikes.

Werkzaamheden
Raadpleeg altijd de overzichtspagina van het ziekenhuis voor u naar het terrein van Tergooi MC komt. Momenteel zijn deze wegwerkzaamheden rondom de locaties actueel.

Laan van Tergooi 2
1212 VG Hilversum

Laan van Tergooi 2
1212 VG Hilversum